Om

Access Invest

Værdifast investering med et godt afkast
– det er os!

Hos Access Invest har vi mange års erfaring med investering i og udvikling af ejendomme.

Access Invest drives og ejes af Hugo Thomsen og Michael Brask-Nielsen, som har mange års erfaring med investering i og udvikling af ejendomme. Vi har særlig ekspertise inden for boligbyggeri ofte kombineret med detailhandel. Siden starten i 2007 har vi udviklet og gennemført kvalitetsbyggeri med henblik på udlejning eller salg. Fundamentet i Access Invest er et stort netværk med gode samarbejdspartnere som alle får gavn af vel gennemførte projekter.

 

Eksempler på vores kompetencer:

  • boligbyggeri 
  • udvikling af ejendomme
  • investering i ejendomme
  • stort netværk med gode samarbejdspartnere 

Hugo Thomsen

Hugo er uddannet revisor og har mange års erfaring med fast ejendom, økonomi, finansiering og projektstyring. Hugos baggrund som revisor sikrer, at der stilles skarpt på beslutningsgrundlaget og at der følges op hele vejen. Hugo er aktiv i lokalområdet og sidder i bestyrelsen i flere eksterne selskaber der er aktive indenfor investering og ejendomme.

 

Michael Brask-Nielsen

Michael er uddannet Cand. Oecon. og har mange års erfaring med fast ejendom, løsnings- og projektsalg, økonomi og markedsføring. Michaels baggrund indenfor salg sikrer, at der er fokus på exit muligheder i projekterne. Michael sidder i bestyrelsen for flere eksterne selskaber, der er aktive indenfor investering og ejendomme.